liefmeisje.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mijn agenda
 
 
 
Wie ben ik?
 

 
 
 
 
Wie ben ik?

Lief meisje
23 jaar
Student Maatschappelijke werk en Diensverlening
Werkt in een instellingskeuken.
Kreeft
Doorzetter
 
~~ Externe harde schijf, psycholoog en een vraag ~~
Ging maandagmiddag niet mijn externe harde schijf stuk. Ik baalde er ontzettend van, want wat stonden er veel bestandjes op. Heel veel scrapkits en heel veel muziek. En dan ben gewoon alles kwijt. Inmiddels heeft iemand aangeboden om weer een deel aan mij te geven. Wat heel aardig is. En de muziek komt van zelf wel weer binnen. Vind het alleen jammer dat ik sommige cd's van musicals kwijt ben. Maar komt van zelf ook wel weer en anders maar niet. 
 
Nog even over de psycholoog. Jullie hebben allemaal gelijkt dat twee weken lang duren. Heb het eigenlijk ook gewoon nodig. We zouden morgen beginnen aan mijn zelfbeeld te werken. Want die is ongelofelijk laag. Ik denk dat ik namelijk helemaal niks kan. Kan ik natuurlijk wel, maar het is door de loop van mijn leven in mijn hoofd komen zitten en dat moet er eigenlijk uit. En dat moet stapje voor stapje gebeuren. 
 
Ik weet de reden ook dat ze af heeft gezegd en ze vond het zelf ook niet leuk. Maar ze heeft een praktijk waar alleen zij in zit dus er is gewoon geen vervanging. Ik ga vol gemoed verder en heb maandag gelukkig wel een afspraak met de praktijkverpleegkundige. Kan ik daar weer even praten. 
 
Nog even een vraagje aan jullie:
 
Photobucket Fijne woensdag.

Reacties

Lonneke op 11-05-2011 13:15
Wat balen dat je harde schijf naar de knoppen is... dat is zwaar balen!
 
Wat eet ik als tussendoortje..... uh, bakje (stracciatella) yoghurt, appel, sinaasappel, 2 kiwi's, Prince koek, muslireep..... dat soort dingetjes.
 
Fijne woensdag!
Liefs, Lon
Insoontje op 11-05-2011 13:46
Wat balen dat je harde schijf kapot is gegaan en dat je daardoor allerlei bestanden bent kwijtgeraakt.
 
Vind het knap hoe je hier over jezelf schrijft en van jezelf ook weet dat je zelfbeeld laag is. Met hulpen de juiste instellinggaat dat vast helemaal goed komen.
 
Fijn dat je maandag weer een gesprek hebt met de praktijkverpleegkundige.Op mijn werk eet ik als tussendoortjes: druifjes, mandarijn, banaan, toastjes/crackertjes, evergreen, sultana, mueslireep, cup-a-soup, etc. Niet allemaal op1 dag hoor
 
Een fijne woensdag!
liefs Insoon
sophia op 11-05-2011 14:04
Balen van die schijf joh...
Ik zet vaak alles op CD ...foto's en muziek ....is dat geen optie ?
 
En tussendoortjes ?...bij mij moeten er ook kilo's af .....Dus :...
Ik drink veel water .....volkoren biskwietje...appel soms ontbijtkoek...
 
Succes hoor met jouw voeding !
Groetjes Sophia
nirosha op 11-05-2011 14:10
Balen van die schijf. Mijne is ook stuk gegaan en omdat er belangrijke bestanden opstonden heb ik hem laten checken. Ik heb dus voor een redelijk prijsje (particulier) mijn bestanden weer terug gekregen. Vond ik het voornaamste. Heb nu een nieuwe externe schijf en foto's staan ook op een usb-stick. Beter teveel kopieën dan te weinig. En wat ik zo tussendoor eet? Niet zo heel veel meer, vaak rijstwafels, soms 'n koek van Liga, probeer mezelf weer aan te leren niet meer 't fruit te vergeten en af en toe snoep ik ook wel eens hoor, maar dat is vaak als er wat bijzonders is. Succes!
harriet op 11-05-2011 15:13
Hai
Hè bah wat balen dat je externe harde schijf stuk is. En vanalles kwijt dus nu. Jammer hoor.
Hoe kan zo'n ding stuk gaan hè?
 
En dan de tussendoortjes: fruit (allerlei soorten, niet teveel banaan) ontbijtkoek, cup a soupje (soms....'s middags) soms een snoepje (Aldi van die doosjes, cappuccinosmaak) rijstwafel
 
Succes hoor!
Ingrid op 11-05-2011 17:39
Oooh, wat balen van die harde schijf! Zonde van al die bestanden hè? Wij hebben een externe schijf aan onze computer gekoppeld, waarop automatisch backups worden gemaakt (ik geloof zelfs ieder uur een update). Zo zijn we nooit veel kwijt als er iets gebeurt met de computer. *** Wat dat eten betreft: ik eet sinds november eigenlijk geen suiker meer (dus helemaal geen snoep, koek, ijs enz.) Ook let ik erg op de snelheid van de overige koolhydraten. Ik eet dus alleen maar langzame koolhydraten en dan ook niet zo veel. Wat ik wel (tussendoor) eet: noten, rijstwafel met notenpasta, allioliof zelfgemaakte kokosspread (gezoet met stevia). Ik eet dus wel veel vetten, maar vooral plantaardige en ik val daar goed mee af (ben nu zo'n 13 kg kwijt).
jufanita op 11-05-2011 19:08
Ik ben intussen 12 kilo kwijt, inderdaad ook onder andere door slimme tussendoortjes te nemen. Wel iets nemen zodat je 'vol' zit, maar dan een slimme keuze.
Ik eet heel vaak rijstwafels met bbqsmaak. Die heb je van Snack a Jack, maar ook goedkoper van bijvoorbeeld AH. Verder heb ik van Special K zakjes met een soort chocoladekoekjes met granen. Behoorlijk machtig dus na een zakje heb ik echt genoeg maar maar 99 cal. Verder fruit, een cracker met kaas, veel water drinken, komkommer, snoeptomaatjes, paprika. Dat was het wel zo'n beetje geloof ik. En af en toe als ik al heel lang zin heb in chips of chocolade bijvoorbeeld dan koop ik er een zo klein mogelijke verpakking van. Dan geef ik er een keer aan toe en daarna mag het niet meer omdat ik het al gedaan heb. Anders wordt de verleiding steeds groter en ga ik uiteindelijk voor een megaverpakking, ik ken mezelf.
Saskia op 11-05-2011 19:40
balen zeg dat je externe schijf kapot is.. Maar wel fijn dat je een deel van iemand anders (terug) krijgt.
Als tussendoortje neem ik altijd een appel of een hartige koek.
 
 
Henriette op 11-05-2011 21:39
Oeh, als mijn harde schijf kapot ging werd ik ook heel verdrietig... En tussendoortjes? Pff, ongezond zijn ze meestal. Naar school gaat altijd een mueslireep mee in elk geval.
fientjuh1 (twitter) op 12-05-2011 09:22
Balen meis van je harde schijf :-( gelukkig wil iemand je helpen om je bestanden te redden...
 
Als tussendoortje eet ik: fruit of LU Time-out en dan de speculaas versie
 
Fijne dag vandaag
~*~Chanty~*~ op 12-05-2011 11:49
Oh meis  dat is balen zeg !! Ik maak regelmatig een back up van mijn foto's en scrapkits en die zet ik dan op mijn ext harde schijf. Nu ik hierover schrijf bedenk ik me dat het alweer best lang geleden is ......
 
Ik eet veel fruit of ik neem een bakje yoghurt als tussendoortje
 
Fijne dag verder,
 
Knuff Chanty
Desiree op 12-05-2011 19:01
Tussendoor eet ik een boterham, een plak ontbijtkoek, kwark/yoghurt of fruit!
toverformule op 12-05-2011 22:44
Ik eet dan een plakje ontbijtkoek (maar da's evenveel als een boterham...) een appel of ander fruit.
Of soms een liga koek ofzo...
Succes!!!
Kitty op 12-05-2011 23:24
Getver wat balen van je harde schijf !!! Ik moet er echt niet aan denken... Neem me altijd voor alles te branden maar het komt er nooit van. Ik ga het morgen maar even kopiëren naar mijn externe harde schijf. Iets is beter dan niets....
 
Tja tussendoortjes... Aan mij heb je niet veel. ik prop van alles naar binnen als ik trek heb. Koek, chips, snoep, ijs... Ik wil nu echt wat beter gaan leven maar ik ben daar zo zwak in... Moet straks in bikini...help ! Als ik dan hierboven lees wat andere nemen schaam ik me gewoon. Moet ook zo wennen. Tot een paar jaar geleden kon ik alles eten wat ik maar wilde zonder aan te komen maar dat is over helaas...
 
Succes ermee !
Kelly op 13-05-2011 17:51
Oh dat is echt balen. De mijne is ook 1x stuk geweest zomaar in het niets. 3x gebruikt (lekker duur geintje) en kapot en alles kwijt natuurlijk. KNUFFEL!
nicole op 13-05-2011 20:40
Bah, wat vervelend zeg, dat je externe harde schijf kapot is.
Hopelijk kun je het even opzij zetten, dat je nog 2 weken moet wachten voordat je naar de psycholoog gaat.
Misschien kun je in de tussentijd wel dingen voor jezelf opschrijven waar je mee zit, en dit een paar dagen later nog eens overlezen. Kijken of het dan al beter gaat ( Dit heb ik namelijk eens als tip gekregen)
Succesn bij de praktijkverpleegkundige.
Tja, als tussendoortje, peperkoek, worteltjes, fruit, sultana, gewoon een toetje van yoghurt ( activia).
♥ Inge ♥ op 14-05-2011 09:44
Dat is echt heel vervelend als je harde schijf kapot gaat en je geen back-up hebt! Gelukkig kan je nog aan veel spullen komen, maar nu toch maar regelmatig alles ook elders opslaan!
Wat ik als tussendoortjes eet? Vrijwel niks...ik drink heel veel en daardoor ook weinig zin in tussendoortjes...dus mijn antwoordt is heel kort!
Succes met alles hoor!
Fijn weekend!
noeps op 14-05-2011 10:38
Mijn echtgenoot kan dat meestal nog wel leeghalen .. dus iemand anders ook dus gooi hem niet weg ! Hij doet het vaker voor andere wiens pc stuk gaat of schijf.
 
Tussendoortjes. Ik ben gek op de groene appel;s, lekker schillen en in stukjes,. Of een navelsinasappel. Of een evergreen maar soms ook een stuk winterwortel .. maar een ontbijtkoek is ook lekker :)
 
Fijne dag meid
 
Elise
Audrey op 14-05-2011 21:18
Oooh bah, wat balen van je harde schijf. Gelukkig kun je veel dingetjes weer terug krijgen.
Ik ben niet echt van de tussendoortjes, maar als ik trek heb is het vaak een koek, of chocola. In ieder geval "foute" dingen.
Heel fijn weekend!
 
Groetjes Audrey
MissNicole op 15-05-2011 07:43
Oeh je externe harde schijf kapot?! Damn, dat moet mij niet gebeuren.. Staan AL mijn Aruba foto's op...
Misschien moet ik toch maar ook wat cd's branden met die foto's want als ik die ooit kwijt raak...
 
Verder eet ik als tussendoortje liga's of een stukje fruit.
Ben laatste tijd wel slecht bezig met tussendoortjes of iets lekkers.. dus moet er weer op gaan letten!
Renske op 19-05-2011 12:58
Balen van je harde schijf!!!
Ik eet graag een liga/ander koekje of een stuk fruit als tussendoor.
 
Groetjes, Renske
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl