liefmeisje.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mijn agenda
 
 
 
Wie ben ik?
 

 
 
 
 
Wie ben ik?

Lief meisje
23 jaar
Student Maatschappelijke werk en Diensverlening
Werkt in een instellingskeuken.
Kreeft
Doorzetter
 
~~ Sint ~~
Vorig jaar kwam ik hem al tegen in de winkel en op verschillende blogs:
 
 

Ik heb hem toen gekocht in de winkel. Ik kwam toen al helemaal in de stemming van de sint. En ondanks dat wij het hier thuis niet meer vieren. Vind ik het sfeertje er om heen altijd wel weer erg leuk en gezellig. Ik vond het dan ook jammer dat de sint afscheid heeft genomen in mei. En dat er dus een nieuwe sint is. Nog even afwachten wat ik van hem gaat vinden. Maar ik ben toch echt opgegroeid met de oude sint.
 
Nu heb ik volgende week dinsdagavond een informatie avond van het klooster van sinterklaas. En samen met een lieve vriendinnetje hebben wij ons opgegeven om zwarte piet te gaan spelen. Is altijd nog een wens van mij geweest. En misschien dat ik hierdoor wat van mijn bevangenheid ga kwijt raken. 
 
Ik ben heel erg benieuwd hoe het allemaal gaat worden en wat er van ons verwacht wordt. Maar het zal hartstikke leuk worden. Inmiddels is het nieuwe sint boek ook uit gekomen en ik heb hem ook al gelezen en kwam gelijk ook helemaal in de stemming. 
 
 

 
Wat doen jullie dit jaar met sinterklaas en wat vind je er zelf van?

Reacties

Ingrid op 09-11-2011 16:29
Wat gaaf dat je Zwarte Piet gaat spelen!!! Dan kun je je echt lekker gek gedragen (maar wel beschaafd natuurlijk). Ooh, wat zal dat genieten worden. *** Even heel wat anders: Klopt de tekst van de kop van je blog nog wel, nu je zo vaak voor in de bus gaat zitten...?
zwartepiet op 09-11-2011 20:17
hahaha Ingrid, dat is een antwoord naar mijn hart
Saskia op 10-11-2011 08:48
Wij doen ook niet echt iets met Sinterklaas, maar ik vind het sfeertje ook wel leuk. (ik vind al die gezellige tweets over sint met kindjes enzo heel moeilijk :( )
Ik wil ook nog wel eens 'zwart werken' maar ik heb het elk jaar zo druk dat het er niet van komt helaas.
Alvast veel plezier met de voorpret!
Saskia op 10-11-2011 10:02
Leuk!
Wij vieren Sinterklaas altijd met mijn ouders, dit jaar weer :)
Limoentje op 10-11-2011 10:16
Heb ooit een Piet gespeeld op mijn stageschool. Leuk dat jij het ook gaat doen! Hoop dat je veel plezier hebt. Dit jaar vier ik het waarschijnlijk niet, maar misschien dat ik met een klein groepje wat doe. We kunnen in elk geval 'Alles is liefde' gaan kijken :D
Henriette op 10-11-2011 10:44
Wil je juist niet wat onbevangen worden? Da's toch een ander woord voor spontaan? ;-) Ik vier sowieso sint bij m'n zus&zwager met de kids. Surprises, gedichten de hele mikmak! En verder weet ik het nog niet, maar ik vind Sint écht een v/d leukste feesten...
Insoontje op 10-11-2011 14:24
Wat leuk joh, dat je voor zwarte piet gaat spelen. Mag je lekker maf doen. En geschminkt is dat vast niet zo 'eng' als wanneer je in je eigen kloffie staat. Veel plezier hoor!
Wij vieren Sinterklaas met de hele familie, want mijn ene nichtje en neefje geloven er nog heilig in. Dat is toch wel het mooiste hoor! Als volwassenen gaan we lootjes trekken.
 
Een fijne dag!
liefs Insoon
nirosha op 10-11-2011 21:45
Leuk joh! Ik mag dit jaar ook voor 't eerst Zwarte Piet spelen op m'n werk. Heb er ook veel zin in. En 't helpt idd vaak wel als je niet jezelf bent, om 'grappig' en spontaan uit de hoek te komen. Ik heb dat van nature gelukkig, maar ik merk ook wel dat 't helpt! Ik vier Sinterklaas ook altijd met de familie, vind dat gewoon zo'n leuk feest :).
Sinterklaas op 11-11-2011 11:05
Dag lief meisje, Natuurlijk doet Sinterklaas ook aan Sinterklaas. Ik ben blij dat je in mijn grote boek geschreven hebt. En ik ben blij dat je mij wil assisteren in Hoogeveen. Daarom zul je binnenkort een brief van mij ontvangen met het eerste cadeautje van dit jaar. Je moet weten, de pieten zijn niet op mijn stoomboot, en vandaar dat ik tegenwoordig pakjes via de post aan het verzenden ben. Voor jou geen vlag mijn lieve kind. Maar de groeten van de Sint.
♥ Inge ♥ op 11-11-2011 12:20
Sinterklaasvieringen hebben wij jarenlang gedaan, altijd erg gezellig. Nu zijn de kinderen "te groot" en wachten op de kleinkinderen en dan gaan we weer Sinterklaas vieren, hahaha!
Gaaf joh om Piet te spelen, dat heb ik ooit ook eens gedaan, erg leuk!
 
Lonneke op 11-11-2011 14:38
Wij doen niks aan Sinterklaas. Ja, avondje gourmetten bij m'n ouders. ;). grts, Lonneke
juliansworld op 11-11-2011 15:26
Wij zijn behoorlijke Sintaddicts.
Tja, ooit nog stage bij de Good old Bram gelopen dus dat schept een band
Ook vroeger pakten we thuis groot uit met kadoos en gedichten en dat is eigenlijk nog steeds zo.
Voor ons geen pakjes onder de boom.
Sint rules !
En wat een ererol: piet !
Ben je al aan het oefenen vooracrobatische toeren ??
Zo ja, foto's !!!!!
 
Fijn weekend en groetjes, Lieke
ravenna op 12-11-2011 17:19
Zwarte Piet spelen is superleuk! Heb het ook een paar keer gedaan voor stage/school. Dit jaar vieren wij thuis sinterklaas met de familie en een sinterklaasspel. Ik vind het nog altijd een leuk feest, al heb ik het de afgelopen jaren te druk gehad in december om het leuk te vinden zogezegd. Erg leuk trouwens dat boek, ligt dat gewoon in de boekhandels?

Groetjes,
Ravenna

sophia op 12-11-2011 20:10
Wat leuk dat je Zwarte Piet gaat spelen !
Veel succes hoor ...gezellig om t samen met een vriendin te doen
Succes maar t lukt je vast !
Hmmm...Sint boek en Sint cd ?
Nooit van gehoord ...Koop je t in de boekhandel ?
Ik hoor t vast nog wel van je
Fijn weekend hoor
Groeten Sophia
Tamara op 13-11-2011 09:21
wat gaaf dat je sinterklaas gaat helpen !!!!als je eenmaal helemaal verkleed bent is het vast niet zo eng meer... :)
 
ik vind het voor Bram beter... hij is/was ziek en heeft zijn tv rust verdiend.. :-)
Deze doet het ook niet slecht... het is ff wennen ... maar ach... Donna vind hem overtuigend genoeg ... gewoon sinterklaas !!!!
 
Fijne zondag !!
Liza op 13-11-2011 11:23
Ik volg trouw het Sinterklaas journaal, leuk leuk leuk! En morgen mogen we met de kinderen de vlag gaan hijsen op het plein!
Kitty op 23-11-2011 16:36
Oooh ik lees het al....geen Pietenhuis maar het klooster van Sinterklaas !! Helemaal leuk zeg !! Plaats je nog foto's ?
 
Wij vieren nog steeds Sinterklaas al geloven de kinderen allang niet meer. Ik wel hoor ! ;-) We hebben lootjes getrokken en mijn ouders en Gerard ( vader van Rebecca en Luuk) doen ook mee. We kopen een cadeautje voor elkaar en er moet een gedicht bij.
 
En op school is het natuurlijk een groot feest. De rommelpiet heb ik gemist vandaag maar 5 December ben ik erbij. Heerlijk met kleuters !!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl