liefmeisje.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mijn agenda
 
 
 
Wie ben ik?
 

 
 
 
 
Wie ben ik?

Lief meisje
23 jaar
Student Maatschappelijke werk en Diensverlening
Werkt in een instellingskeuken.
Kreeft
Doorzetter
 
~~ Donderdag ~~
Morgen ( 23 maart) is het al weer 11 jaar geleden dat mijn leven stil is komen te staan. Al mag ik niet meer zeggen dat het stil staat, want ik ben inmiddels al meer dan een jaar bezig om mijn leven weer een richting te geven. Het richting geven gaat me steeds beter af. Maar soms heb ik een terug val, gelukkig weet ik daar steeds beter mee op te gaan. 
 
Vandaag een heel fijn gesprek gehad met een lief vriendinnetje. Even lekker met elkaar gepraat en ze heeft mij laten in zien dat een heel stuk bij mezelf ligt en dat ik eerst moet oplossen. Gelijk maar even in de praktijk gebracht door aan te geven dat ik tijdens het oefenen van een presentatie even wilde blijven zitten. Gelijk maar even verteld wat er gebeurt is in de trein en wat voor beladen dag het morgen is. 
 
Ze hebben toen ook gezegd dat ik moest gaan zien dat mijn moeder naast mij zou staan tijdens de presentatie. Dat ga ik ook voor ogen houden. En lieve complimenten gekregen tijdens het oefen. Dat heeft me heel goed gedaan. 
 
Gisteren een hele gezellige tweet-up gehad in de starbucks in Groningen. Het was erg gezellig en leuk om steeds meer nieuwe mensen te ontmoeten. Doet me erg goed. Daarna nog een filmpje opgenomen met iemand die wel mijn gesprekspartner zou willen zijn. Leuk dat ze dat wilde doen. 
 
Vanmiddag ook uitleg gehad over het voorlees-programma's. Ik heb ze mee gekregen op cd zodat ik ze kan oefenen. Ben benieuwd hoe het allemaal gaat. En als het niet voor mij werkt stap ik weer over op papier. Moet toch wel wennen aan de stemmen die ik te horen heb gekregen. 
 
Ik wens jullie een heel fijn weekend alvast. 

Reacties

Saskia op 22-03-2012 21:23
Sterkte morgen!!!En presentaties moet je altijd aan wennen......
Mijn ervaring is dat het gemakkelijker gaat als je één bent met de stof, zeg maar als je precies weet wat je wilt zeggen!
Succes!!
En alvast een fijn weekend!!!
Limoentje op 22-03-2012 23:45
Sterkte vandaag/morgen. Het zal geen makkelijke dag zijn. Weet zeker dat je moeder trots op je is en ziet wat voor stappen je maakt en hoe je vooruit gaat. Denk daar aan als het even tegen zit en minder gaat. Leuk dat je zo vaak nieuwe mensen ontmoet via twitter!
Ingrid op 23-03-2012 07:44
Wat een mooie gedachte, dat je moeder naast je staat tijdens een presentatie en misschien wel op heel veel andere momenten ook. Als je er op gaat letten zul je merken dat je je zekerder gaat voelen. Maak er vandaag een mooie dag van. Veel liefs, Ingrid
Saskia op 23-03-2012 08:10
Een hele mooie gedachte en heel veel sterkte vandaag!
Kitty op 24-03-2012 01:23
Inmiddels is de 23e al weer voorbij... Hoop dat het een beetje ging ? Het lijkt mij zo vreselijk het verlies van je moeder. En dan op zo'n jonge leeftijd. Je kreeg toch op heel jonge leeftijd al een heel andere rol. Vind het heel knap hoe je door gaat met alles. Ik geloof ook zeker dat je moeder erbij is bij alle belangrijke momenten, zoals een presentatie waar je tegen opziet.
 
Hoop dat het werkt trouwens die voorleesprogramma's. Lijkt mij wel geweldig als het lukt !
Nicole op 24-03-2012 15:33
Lees het nu pas dus het was gisteren al..
Hopelijk ben je de dag toch goed doorgekomen!
 
Wel fijn dat je goed hebt kunnen praten met je vriendin en dat je ook lieve complimenten hebt gekregen.
 
Je gaat echt vooruit dat merk je ook gewoon aan je schrijven.. Ben daar erg blij mee!
♥ Inge ♥ op 25-03-2012 15:09
11 jaar geleden alweer, dat zouden wij zeggen, maar voor jou is die dag als gisteren...meid ik hoop dat je de dag goed bent doorgekomen!? Toch heel goed om met jezelf bezig te zijn en te werken aan een leven die je zou willen leven...en ik lees steeds vaker dat je dat ook doet! Leuke en minder leuke dingen horen daarbij, school en therapie zijn misschien wel de mindere leuke dingen, maar horen wel bij jouw leven, maar ook gezellig met elkaar koffiedrinken en een film pakken is de andere zijde van jouw leven....meid, ik zou zeggen ga gewoon zo door en wees trots op jezelf en op wie je bent!! Fijne zondag verder!
Sophia op 26-03-2012 12:45
Fijn dat je lieve mensen om je heen hebt ...vooral op zo een dag écht wel nodig he ...Lukte het een beetje om de dag door te komen ? Fijn dat je lekker bezig bent met je studie ...Heel veel succes hoor ...en t gaat je lukken ! Geniet ook van t mooie weer he ...Groeten Sophia
Erika op 26-03-2012 22:16
Fijn he, vriendinnen! Succes met je presentatie!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl