liefmeisje.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mijn agenda
 
 
 
Wie ben ik?
 

 
 
 
 
Wie ben ik?

Lief meisje
23 jaar
Student Maatschappelijke werk en Diensverlening
Werkt in een instellingskeuken.
Kreeft
Doorzetter
 
~~ Maandag ~~
En toen was mijn net geschreven logje spontaan verdwenen. Dus alles maar even over nieuw typen.

Donderdag een leuk gesprek gehad op school met een decaan. Het ging gesprek over de faciliteiten die ik nodig heb om daar normaal te kunnen studeren. Ik krijg verschillende dingen aangeboden. De meeste dingen zijn gewoon standaard en krijgt iedereen die dyslexie hebben. Maar ik krijg er wat nieuws bij. Althans voor mij. Ik krijg voor mijn tentamens een laptop met voorleesprogramma. Ik kan dat teksten laten voor lezen zodat het beter bij mij naar binnen komt en hoef ik het zelf niet hard op voor te lezen. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit gaat werken.
 
Thuis loopt het allemaal niet zo lekker. Maar ga er verder niet al te veel op in want  ik heb geen idee wie hier allemaal meelezen. Ik begin wel te merken dat door de veranderingen bij mezelf ik een aantal uit laadkleppen kwijt ben. Ik kan dan niet goed mijn verhaal kwijt en krop dan alles op. Als ik dat ga doen ga ik meestal ook meer eten. En dat is absoluut niet goed. Gelukkig ga ik patronen herkennen. Ik wil nu gaan proberen te herkennen wanneer het gebeurt zodat ik tijdig actie kan ondernemen. 
 
Zaterdagavond nog heerlijk buiten gezetten. Later nog een hele poos met een kameraad van mijn broertje. Wij kunnen redelijk goed praten met elkaar en dat is toch wel erg fijn om zo iemand te hebben. Gisteren was mijn vader jarig. Hij is lekker verwend door iedereen. En het was ook reuze gezellig. 
 
Ik ga nu nog even plat liggen want door het maandelijkse probleem bij vrouwen is mijn buik waar aan het opspelen. Dat doet hartstikke zeer. Gelukkig heb ik er al wat voor maar slaap dan meestal nadat ik dat heb ingenomen ook even een poosje, kan het zijn werk doen en ben ook niet zo loom. 
 
Een hele fijne dag. 

Reacties

Saskia op 19-03-2012 17:42
Fijn dat je zoveel steun op school krijgt en minder dat het thuis niet zo lekker loopt. Toch een fijne week! lekker rustig aan doen met het maandelijkse probleempje ;)
Henriette op 19-03-2012 19:13
Fijn dat het qua studie lekker loopt, maar wat jammer van thuis. Wil je wat van je afschrijven, ik wil bést klankbord zijn hoor... Hopelijk slaap je vannacht lekker... *knuffel*
Ingrid op 19-03-2012 19:27
Fijn hoor, dat ze op school die extra hulp bieden.Ik ben heel benieuwd hoe dat voorlezen via de computer bevalt. *** Jammer dat je thuis niet altijd met je verhaal terecht kunt, maar dat hoort er inderdaad wel een beetje bij. Jij bent veranderd, maar thuis zijn ze dat (nog) niet. Mooi dat je zelf al patronen ontdekt. Dan kun je er ook wat aan gaan doen. *** Sterkte met je buik!
Sophia op 19-03-2012 19:37
Fijn dat ze op school zulke hulpmiddelen hebben ...k hoop dat t voor jou een goeie oplossing is ...gebruiken hoor ! Fijn dat de verjaardag van je vader gezellig was ... Jammer dat het thuis niet zo lekker loopt ...Sterkte hoor ...en praten is altijd goed ...fijn dat je toch wel iemand weet te vinden ... Slaap lekker en sterkte met je buikpijn...lastig he ... Groetjes Sophia
Erika op 19-03-2012 20:11
Hoi Hoi! Succes met je studie! Goed van je dat je patronen herkent zodat je er wat aan kunt/wilt doen! Leuke blog heb je!
Nicole op 19-03-2012 21:53
Fijn van je studie maar jammer van thuis.
Hopelijk kun je toch je ei ergens kwijt en vindt je nieuwe laadkleppen zodat je die patronen inderdaad voortijds kunt doorbreken!!
 
Succes!
Limoentje op 20-03-2012 08:52
Dat computerprogramma klinkt ideaal. Hoop dat het voor je gaat werken! Minder ideaal dat het thuis allemaal niet zo lekker loopt. Als je wat kwijt wilt... je weet me te vinden! Super dat je patronen herkent en erkent. Dat is de allereerste stap naar het doorbreken er van. Succes!
♥ Inge ♥ op 20-03-2012 15:33
Jammer dat het thuis niet zo goed loopt...hopelijk dat het binnenkort allemaal in beter vaarwater komt!
Joost heeft ook dyslexie, en tijdens tentamens en examens krijgt hij ook een laptop, ook met voorleesprogramma....dus dat was mij al bekend dat dat bestond!
Nog van harte met je vader hoor, fijn dat de viering gezellig was!
Fijne dag verder!
insoontje op 21-03-2012 14:49
Vervelend dat het thuis allemaal niet zo lekker loopt en je niet zo goed je ei kwijt kunt.. terwijl dat wel erg belangrijk is.
Fijn dat je op school wel allerlei hulp krijgt aangeboden i.v.m. je dyslexie. Ben benieuwd hoe dat gaat werken met dat voorleesprogramma. Hopelijk vind jij dat fijn werken.
 
Nog gefeliciteerd met je vader. Mooi dat het een gezellige verjaardag was en wat een heerlijk weer hebben we deze week hè. Geniet ervan meis!
 
liefs Insoon
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl