liefmeisje.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mijn agenda
 
 
 
Wie ben ik?
 

 
 
 
 
Wie ben ik?

Lief meisje
23 jaar
Student Maatschappelijke werk en Diensverlening
Werkt in een instellingskeuken.
Kreeft
Doorzetter
 
~~ Zaterdag ~~
De afgelopen zijn er veel dingen gebeurt. Dus maar weer het loggen op pakken. Ik mis het soms best wel om dingen via een blog te delen. Naast dit deel ik ook al veel via facebook en twitter. Daar kan ik ook lekker mijn verhaal kwijt. Maar hier gelukkig ook. 
 
In juni/juli heb ik te horen gekregen dat ik niet verder mocht met mijn opleiding MWD. Ze vonden mijn verleden te zwaar en ze waren bang dat dit een rol ging spelen in het werk. Misschien was dit ook wel het geval. Maar inmiddels ben ik via een aantal testen en gesprekken er achter gekomen dat ik het onderwijs toch wel erg mis. Ik blijk het heerlijk te vinden om voor de klas te gaan en jongeren les te geven en te ondersteunen. 
 
Nu is niet iedereen daarmee eens. Maar ik hoop ooit mijn vader te laten zien dat hij trots mag zijn op mijn keuzes die ik heb gemaakt om er voor te kiezen om Docent gezondheidszorg en welzijn te gaan doen. Ik moet daarvoor nog een ding regelen en volgens mij moet het dan goed komen. Morgen maar even regelen. 
 
Ik ben afgelopen week terug gekomen van een vierdaagse training in Limmen. Voor sommige mensen staat het bekent als de plek waar het NTI NLP staat. Een centrum waar je tot je eigen kern kan komen. Ik heb in de herfstvakantie NLP jongeren gevolgd en nu was het tijd voor NLP jongeren vervolg. Hier ging je meer in op systemen vanuit je gezin. Dat was een hele mooi ervaring. 
 
Tijdens de training was er ook een onderdeel man/vrouw. Bij dit gedeelte gingen de mannen bij de mannen en de vrouwen bij de vrouwen. Je bent dan echt samen met de vrouwen bij elkaar en je kunt je daar ook echt vrouw voelen. Daarbij een hele mooie handmassage gekregen voor een andere deelneemster. Je moet elkaar daarin vertrouwen en gelukkig mag ik van mezelf dat inmiddels. 
 
Ik ben daardoor een aantal hele mooie ervaring rijker. En het zet mij ook ongelooflijk in mijn kracht. De kracht om te laten zien dat ik het ook prima alleen kan maar soms ook samen moet doen met iemand anders. Hulp zoeken. Erg toepasselijk was wel een e-mail van mijn psycholoog. Tijdens deze week kreeg van haar een mail hoe het ging. Gelukkig gaat het met mij goed. Ik voel mij goed met af en toe een dipje maar dat mag ook. Ik weet namelijk waar ik vandaan kom en daar wil ik niet meer naar toe. 
 
Dit was het zo'n beetje. Ik ben erg benieuwd hoe straks mijn log eruit ziet. Heb iemand gevraagd om er wat moois van te maken. 

Reacties

Ingrid op 11-08-2012 22:13
Mooi hoor, al die ontwikkelingen. Geniet van de weg...
Saskia op 12-08-2012 11:59
Wat een heerlijk blogje. Mooi te horen dat alles goed met je gaat. Jij komt er wel!
V☺nnieb op 12-08-2012 12:10
Je bent op het juiste pad ;-) ga zo door.
Liefs -x-
♥Inge♥ op 13-08-2012 08:33
Wauw! Ik vind je zo sterk overkomen in je log, zo overtuigend en dapper! Goed dat je je niet zomaar opzij laat zetten en laat zien wat je wilt! Je wordt steeds "volwassener" (als je begrijpt wat ik bedoel) in het nemen van beslissingen....heel goed van je!! Ben benieuwd naar je nieuwe layout hoor! Heb een fijne dag!
Nicole op 28-08-2012 15:44
Was blij verrast toen ik hier weer een kijkje kwam nemen en ook met je logje.. Zoveel kracht!
Applaus!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl