liefmeisje.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mijn agenda
 
 
 
Wie ben ik?
 

 
 
 
 
Wie ben ik?

Lief meisje
23 jaar
Student Maatschappelijke werk en Diensverlening
Werkt in een instellingskeuken.
Kreeft
Doorzetter
 
~~ Maandag ~~
Vrijdagmiddag staat op mijn lesrooster verpleegkundige vaardigheden. Dit houdt in dat wij dan verschillende vaardigheden moeten oefen om daar uiteindelijk een demonstratie over te geven. Ik had al gevraagd of ik mocht beginnen met oefenen van het wassen van de pop. Maar eerst moesten wij wat anders doen, tot dat er een discussie kwam, kwam de docent naar mij toe of ik wilde beginnen. Dus alles klaar gezet en halverwege kreeg ik een mooi compliment dat ik met het boek wilde beginnen. Ik vond dat erg mooi om te horen. 
 
Voor de rest heb ik niet zo veel beleefd afgelopen weekend. Veel bezig geweest met school. Anatomie is toch best wel een pittig vak. Helemaal als je soms gewoon niet weet waar het over gaat. Maar we gaan het zien. Is volgens docent een vak waar aan de docenten kunnen zien of je het HBO aan kan. Ik ga mijn beste beentje voor zetten om hier gewoon mee door te kunnen gaan. 
 
Dit was het wel zo'n beetje. Vind het lastig om elke keer hetzelfde te vertellen . Of te klagen over wat er allemaal niet goed gaat. Ik ben mij inmiddels wel aan het leren om per dag te leven en niet verder te kijken. Want dan kan ik alleen maar zorgen maken om problemen die er nog niet zijn. 

Reacties

Limoentje op 11-09-2012 05:50
Kijk dat is de juiste instelling; alles per dag bekijken en het leven nemen zoals het komt! En anatomie, poe dat lijkt me ook niet het gemakkelijkste vak. Succes er mee!
Ingrid op 11-09-2012 07:51
Tuurlijk is het pittig, want als docent met je wel boven de stof staan. Verzorging is een heel mooi (en in mijn ogen heel belangrijk) vak en het is fijn dat de docenten weten waar ze het over hebben. Het leuke van anatomie vind ik, dat je zoveel over je eigen lichaam te weten kunt komen. Veel succes ermee hoor!
Saskia op 11-09-2012 10:03
Een goede instelling, ga zo door!
sophia op 11-09-2012 14:44
Leuk dat je een complimentje kreeg ...daar knappen we toch allemaal van op ...en ...geen zorgen maken voor iets dat waarschijnlijk nooit gebeurt ...Heb je t alleen maar zelf moeilijk mee ....En je kan het best !! Succes hoor en een fijne week Groeten Sophia
♥Inge♥ op 12-09-2012 12:37
Fijn dat je een compliment kreeg, leuk hoor! En stap voor stap kom jij er wel!! Let maar op!
insoontje op 13-09-2012 10:52
Dat is toch een mooie opsteker dat je een compliment van je leerkracht kreeg! Vind je de opleiding wel leuk? Lijkt me wel pittig hoor, anatomie.. want het lichaam bestaat uit zoveel deeltjes. Mijn zus & schoonzus zitten ook allebei in de zorg en die hoor ik soms ook dingen noemen waar ik nog nooit van gehoord heb 
En goede instelling om alles gewoon per dag te bekijken en probeer vooral te kijken wat er allemaal goed gaat. Succes hoor!
 
liefs Insoon
CarpeDiem op 14-09-2012 21:14
Goede instelling! Dat gaat je ver brengen! Succes met alles!
Nicole op 16-09-2012 09:21
Juist! Per dag leven en ook alle dingen in zien die wél goed gaan ipv alleen te kijken naar alle problemen endingen die mis gaan!
 
Succes met je studie!
Saar op 18-09-2012 22:37
Je bent goed bezig. Ga zo door!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl