liefmeisje.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mijn agenda
 
 
 
Wie ben ik?
 

 
 
 
 
Wie ben ik?

Lief meisje
23 jaar
Student Maatschappelijke werk en Diensverlening
Werkt in een instellingskeuken.
Kreeft
Doorzetter
 
~~ Vragen ~~
Ik vind het erg lastig om mijn vader dingen te vragen. Ik wist bijvoorbeeld dat op of rond 1 september het collegegeld zou worden afgeschreven. Nu was ik dus vrijdag helemaal in paniek want ik had het geld niet bij elkaar. Dus mijn vader gevraagd of hij dat wilde betalen en dat wil hij wel. Maar het blijft een drempel voor mij. 
 
Toen ik 's middags thuis kwam was het niet eens afgeschreven. Dus daar ook weer een heleboel stress van. Ik blijf toch iemand die graag van zekerheid houdt dan in onzekerheid zitten. Ik hoop dat het ze het morgen (maandag) afschrijven en anders ga ik dinsdag even informeren op school. School is niet zo goed in communiceren naar studenten. En alles zal wel goed komen.
 
Morgen starten de lessen en dat vind ik best wel spannend. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet verwachten. Maar zal wel goed komen. Voor de rest heb ik niet zo veel heel beleefd. Het is redelijk rustig in mijn leven. Daar ben ik erg blij mee. Nu hopen om alles zo te houden en rustige rivier op te zoeken waar ik in kan mee drijven. In plaats van overal tegen in te moeten zwemmen. 

Reacties

Saar op 02-09-2012 22:50
Als ze het niet afschrijven is dat toch hun probleem? Je niet druk maken hoor, alles komt goed! Fijne dag morgen en succes!!
Saskia op 02-09-2012 23:36
Collegegeld komt goed ;) En de rest ook natuurlijk! Succes morgen op de eerste schooldag!
~*~Chanty~*~ op 03-09-2012 08:17
Het zal vast goed komen meid, en als ze het niet kunnen afschrijven komen ze vast en zeker met een accepgiro !!
 
Heel veel succes met je nieuwe opleiding !!
 
Liefs Chanty
Diana op 03-09-2012 11:12
Ik vind soms ook lastig om dingen te vragen aan pa en vaak valt het antwoord nog mee ook haha. Hopelijk is het bedrag eraf :)
insoontje op 03-09-2012 11:30
Het zal vast goedkomen meis! Soms kan het ook zijn dat het door de bank allemaal langer duurt. Succes vandaag met je 1 schooldag!
 
liefs Insoon
Saskia op 03-09-2012 11:35
Komt vast en zeker goed. Heel veel succes met je eerste schooldag!
Ingrid op 04-09-2012 20:11
Het komt vast goed, houd vertrouwen! Het heeft geen zin om je vooraf zorgen te maken over alles wat mis zou kunnen gaan. Het meeste gaat namelijk goed!
sophia op 06-09-2012 16:14
Komt allemaal goed hoor .....Veel plezier op school hoor en succes met je lessen !! Fijn weekend vast ,,,Groeten Sophia
♥Inge♥ op 07-09-2012 15:31
Iris d'r collegegeld is ook nog niet afgeschreven hoor...dat gebeurd heus wel een dezer dagen, ik maak me daar niet druk om en jij moet dat ook niet doen...je kan toch gewoon naar school? Soms zijn er gewoon dingen die gebeuren zonder dat jij daar de aanleiding toe geef, probeer het los te laten, die dingen overkom je en hoe moeilijk en machteloos je soms staat toe te kijken (ik kan er over meepraten) toch proberen het maar los te laten....het kost anders zoveel energie! Zorg goed voor jezelf meis!! Fijn weekend hoor!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl